Varför stolpskydd ska användas

SPARA PENGAR MED STOLPSKYDD

Det finns två primära anledningar till varför du bör använda stolpskydd. Den ena är att målburen i sig utsätts för ett enormt tryck under en säsong. Främst sker det längst ned vid stolproten där målvakter glider emot och trycker ifrån med skenan. Det leder till slitage och färgtapp som ofta måste åtgärdas efter säsongens slut och kostar mycket pengar att reparera. Om du ser till att vara noga med att använda stolpskydd under alla träningstillfällen så förebygger du slitage och slipper kostnaderna som tillkommer när du ska fixa till målburen.

Den andra är att målvakternas skenor tar mycket stryk under träning. Många målvakter på hög nivå som vi har pratat med gillar inte de stolpskydd som funnits på marknaden tidigare då dem inte kunnat jobba på ett matchvikt sätt. Våra stolpskydd är byggda för att ge en så matchlik känsla som möjligt.

Tidigare har det varit krångligt att använda stolpskydd då det har alltid krävt ett extra arbetsmoment med att sätta på dem separat. Med våra nya modeller får du ett kraftfullt stolpskydd utan att anstränga dig mer än du gjorde innan, samtidigt som du sparar pengar och slipper laga målburarna vid säsongens slut.

Tillbaka till blogg