ETT PAR ORD FRÅN VÅR GRUNDARE

BAKGRUND

Jag heter Adam Tilander (på bilden ovan längst till höger) och är grundare av Smada Products. Jag är uppvuxen med ishockey och det är sporten som har fostrat mig till den jag är idag. Jag har sedan mitten på tonåren haft en dröm om att starta eget företag. Vid starten av 2023 tog jag steget och valde att starta eget. Jag har under åren som hockeyspelare samlat på mig affärsområden där jag ser potential till förbättring. Jag har fått äran om att vara med på en otroligt rolig resa som inneburit spel i SHL, Allsvenskan, Division 1, Norska ligan, OHL, Juniorlandslagspel och provspel för Carolina Hurricanes. Nu ser jag fram emot att få dela med mig av mina erfarenheter och vad detta kapitel i livet har att erbjuda.

DETTA ÄR SMADA

VÅR VÄRLD

Vår affärsidé går ut på att utveckla innovativa hockeyprodukter som förenklar, förbättrar eller görs på ett mer hållbart vis. Oavsett vilken aktivitet man håller på med, så är det roligare när man har produkter av god kvalitet. Det är också den centrala delen i vår verksamhet på Smada. Det spelar ingen roll vilket projekt vi tar oss an, går vi in i något så ska det göras på bästa möjliga vis utan kompromisser. 

VAD SOM MOTIVERAR OSS

VÄGEN FRAMÅT

När det kommer till aktiviteter och i synnerhet ishockey finns det få saker som är mer frustrerande än produkter med höga prislappar och dålig kvalitet. De stora varumärkena har total dominans och som konsekvens accepteras priserna trots bristande kvalitet. Vi på Smada känner att vi har möjlighet att göra en förändring på riktigt. Vi utvecklar produkter med fokus på fyra starka värden: Kvalitet - Design - Hållbarhet - Funktion

VILL DU KOMMA I KONTAKT MED OSS? TVEKA INTE ATT HÖRA AV DIG!