GHOST

Optimal frihet

Ghost är framtagen för att du ska kunna ställa målburen där du vill. Perfekt när du ska träna på mindre ytor eller ordna poolspel.

 

Specialanpassad för att fästa bra i isen

Ghost har en specialanpassad stålpeg som fäster i isen bättre än någonsin. På tidigare modeller var det ofta en konformad spets ner i isen som lätt gjorde att målburen flyttade på sig. Vi har gjort stålpeggen med styvare kanter så att målburen alltid ska sitta på plats och inte hoppa ur för lätt.

 

Anpassningsbar för att passa alla

Eftersom olika isar beter sig på olika vis så kommer stålpegen i en förbestämd längd som är längre än vad som är vanligt på marknaden. Vi har gjort det på så vis för att du skall själv kunna bestämma längd på dem. De går enkelt att kapa efter önskad längd så att de passar just er.

 

Kommer med ett inbyggt stolpskydd

Vi har byggt in ett stolpskydd i Ghost för att målburarna och skenor skall få ett kraftfullt skydd även vid spel på mindre ytor. Tillexempel vid målvaktsträningar där flera målburar är på isen vid en och samma gång.

 

Gjord i material av högsta kvalitet

Phantom är tillverkad i polyuretan som är känt för sin långa livslängd och slitstyrka. Hårdheten motsvarar den blå varianten (SR90). 

 

Tillverkad i Sverige

Vi tillverkar alla våra produkter lokalt i Sverige. Det gör att vi kan säkerställa att produkterna möter de krav vi har om att leverera de bästa produkterna på marknaden i sin nisch.

 

Till Ghost ›